Categories
Hva har skjedd i det siste

Nytt ANTA-kurs 9. – 13. november

ANTA-kurset er utviklet av Rita Nilsen, og det samarbeider med Dr. Smiths NADA-protokoll.

Kurset bygger på Recovery-filosofien. I Recoveryarbeidet tar man utgangspunkt i personens egne evner og resurser og øker dens kompetanse til å styrke seg selv både fysisk og psykisk.
Kurset holdes av Rita Nilsen fra Retretten i Oslo.

Mandag-fredag.
Dagen starter kl 09.00-09.45 med NADA-øreakupunktur (for de som vil, men dette anbefales).
Kl. 12.00 – 13.00 lunsj.
Dagen avsluttes ca kl 15.30-16.00.

Kurset er gratis.

Her er noen tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere:

Jeg lærte mer om meg og min avhengighet på en uke enn hva jeg har lært på et langt levd liv.>>

Kurset og temaene er sååå bra!! Dette skulle jeg gått på for lenge siden. Dette kurset burde vært obligatorisk for alle som skal på/er i behandling og alle som sliter med en avhengighet. Og kursleder er ei kjempejente. Er så flink til å formidle, lytte og bruke seg selv og sine erfaringer på en måte så jeg kjenner meg igjen og forstår. Det er nettopp dette, hjelp til å forstå avhengighet og hjelp til den mentale endringsprosessen jeg savner i dagens behandling og som jeg virkelig brenner for. Og så kommer jeg på kurset og ser at dere i Stiftelsen Retretten har laget et kurs som leverer nettopp dette. Fantastisk!!!!

Påmelding til Hilde Nilseng på tlf.: 91848961 eller hilde@lillehammer-brukerstyrt.no
Link til facebookevent: https://www.facebook.com/events/812406612211271/

Har du spørsmål eller kommentarer kan du bruke skjemaet under her. Det du skriver vil ikke ligge offentlig og blir beskyttet av taushetsplikten.

Error: Contact form not found.