Aktiviteter

Aktiviteter

Har du en aktivitet du vil drive med? Kom med et forslag til oss da vel!

Alle våre aktiviteter er gratis hvis det ikke står noe annet

Kreativ dag:

Vi har symaskin, malesaker, et rom som er reservert håndarbeid til fritt bruk. Onsdager har vi kreativ Gruppe med sosialt samvær fra kl. 13.00-15.00.

Svømming:

Svømming på Jorekstad hver mandag kl.14.00. Vi drar fra Havang 13.40.

Musikkverkstedet:Musikkrommet er flittig brukt, og vi har et eget husband som spiller jevnlig. Vi startet opp i et lite lokale, men behovet for større plass meldte seg fort. Vi har nå fått nytt musikkrom, bomberommet, som er tre ganger så stort!

PC-krok:

Vi har et mediarom med flere datamaskiner, lerret og projektor. Her kan du skrive søknader, surfe på nettet, se film eller spille. Etterhvert vil vi prøve å ha faste filmkvelder. Her kan vi også arrangere felles visning av fotballkamper etc. som går på åpne kanaler!

Utflukter:

Så ofte vi kan drar vi på små og større turer i nærområdet. Aktivitetene følger årstidene med ski på vinteren, sopp og bærplukking på høsten, bading, grilling og turer på vår og sommer. 

Tur til Nevelvattn Juni 2018

Formiddagskino:

En Onsdag i måneden drar vi på formiddagskino.

Temadager:

Hver måned har vi temadager på Havang.

Informasjon vil bli lagt ut fortløpende på hjemmesiden og Facebook. 

Du kan lese mer om temadagene våre her!

Gatefotball:

Vi har gatefotball hver mandag og torsdag kl. 16.15. Kontakt oss for mer info.

Spinning og styrketrening: 

Spinning og styrketrening på Spenst hver mandag kl. 13.00 – Gratis tilbud i regi av Kulturnettverk innlandet. Frelsesarmeen Jobben på Lillehammer tilbyr Spinning hver tirsdag i Håkonshall kl. 14.30. Møt opp kl 14.00 på Havang, så drar vi samlet opp til Håkonshall.

Har du spørsmål eller kommentarer kan du bruke skjemaet under her. Det du skriver vil ikke ligge offentlig og blir beskyttet av taushetsplikten.