Lillehammer Brukerstyrt Senter, Havang

Kirkegata 45 2609 Lillehammer – 918 48 961

Tilbakemeldinger

Som brukerstyrt senter er vi på Havang opptatt av tilbakemelding fra brukerne. Her følger noen av de vi har fått den siste tiden.

Lys i mørket

Dette bildet fikk vi fra en besøkende. Det sies at et bilde beskriver mer enn tusen ord, og det er også tilfelle her. Vedkommende kalte bildet «Lys i Mørket», og sa at det var det Havang hadde vært for han. Det ble også tittel på Havangkonferansen i 2019.

«Dere er fantastiske. Utgjør forskjellen for oss. Og føle seg verdsatt er viktig i en tung hverdag. Tusen takk for at dere finnes».

«Samhold og hyggelig atmosfære».

«Er en fin arena til å møte folk».

«Knall plass å møte opp når du trenger litt ekstra positivitet i hverdagen. Hjelper deg godt over dørstokken hjemme med hyggelige mennesker som bryr seg og har et godt tilbud attåt med lunch, diverse aktiviteter og NADA-akupunktur. Test det ut du vil ikke dra hjem skuffet!».

«Det å bli møtt med en god klem når man kommer er så utrolig hyggelig. Skulle gjerne vært der oftere,men kan få til det etterhvert håper jeg».

«Topp sted. God mat, hyggelige mennesker. Fine aktiviteter som fyller manges hverdag. Virkelig et sted vi trenger i kommunen…Havang gjør dagene fine å meningsfylte!».

«Topp sted!».

«Hyggelig og god atmosfære!».

«Havang er en fantastisk plass der man føler trygghet, uansett når man kommer blir man møt med en varme som man ikke så ofte opplever, når man er sårbar er dette veldig viktig 💖Så er det NADA akupunktur man kan få gratis det er bare å anbefale på det sterkeste».

«Koselig plass,alle er velkomne».

«Veldig koselig og avslappende sted. Kjempehyggelige folk som jobber der.. Bestandig smil og latter😀».

 

Støtt oss

Vi blir kjempeglade for gaver eller hvis du legger oss inn som din Grasrotandel hos Norsk Tipping.

Gaver kan settes inn på kontonummer 2095 49 90738 og merkes som ''gave''

Hvis du vil legge oss inn som mottaker av din grasrotandel ber du om hjelp til dette når du skal tippe og oppgir organisasjonr vårt som er 911579367

Åpningstider

Telefon: 91848961
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 09.00-16.00
Onsdag 09.00-19.00
%d bloggere like this: