Categories
Hva har skjedd i det siste

Aktivitetsdag på saga.

Onsdag 19. august flyttet vi all aktivitet opp til Dampsaga ved Sør-Mesna. Været var nydelig og vi fant virkelig roen oppe i vår vakre naturperle. Aktivitetene var mange og varierte, noen spilte sjakk, noen padlet kano, skjøt med bue, kastet dart osv. Der vil bildene tale for seg selv. Grillene ble fyrt opp og maten inntatt i en myggfri bris som aldri har sett sin lune, varme like oppe ved Saga. Vi hadde også en liten turnering som startet med pilkasting, gikk videre med å kaste på stikka, over i bueskyting. Etter bueskyting var det helt likt i teten, så en fjerde øvelse måtte improviseres for å avgjøre resultatlista. Fjerde og avgjørende øvelse ble frisbeekasting hvor målet var å treffe inni boksen. Etter fem runder stod det fortsatt likt og det hele ble avgjort i en nervepirrende sudden death omgang.