Lillehammer Brukerstyrt Senter, Havang

Kirkegata 45 2609 Lillehammer – 918 48 961

Aktivitetsdag på saga.

Onsdag 19. august flyttet vi all aktivitet opp til Dampsaga ved Sør-Mesna. Været var nydelig og vi fant virkelig roen oppe i vår vakre naturperle. Aktivitetene var mange og varierte, noen spilte sjakk, noen padlet kano, skjøt med bue, kastet dart osv. Der vil bildene tale for seg selv. Grillene ble fyrt opp og maten inntatt i en myggfri bris som aldri har sett sin lune, varme like oppe ved Saga. Vi hadde også en liten turnering som startet med pilkasting, gikk videre med å kaste på stikka, over i bueskyting. Etter bueskyting var det helt likt i teten, så en fjerde øvelse måtte improviseres for å avgjøre resultatlista. Fjerde og avgjørende øvelse ble frisbeekasting hvor målet var å treffe inni boksen. Etter fem runder stod det fortsatt likt og det hele ble avgjort i en nervepirrende sudden death omgang.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 20, 2015 av i Hva har skjedd i det siste med stikkord .

Støtt oss

Vi blir kjempeglade for gaver eller hvis du legger oss inn som din Grasrotandel hos Norsk Tipping.

Gaver kan settes inn på kontonummer 2095 49 90738 og merkes som ''gave''

Hvis du vil legge oss inn som mottaker av din grasrotandel ber du om hjelp til dette når du skal tippe og oppgir organisasjonr vårt som er 911579367

Åpningstider

Telefon: 91848961
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 09.00-16.00
Onsdag 09.00-19.00
%d bloggere like this: